Închide

La un pas de tragedie pe cel mai periculos drum din Cluj, un șofer a fost depistat beat la volan, aproape de comă alcoolică, a fost băgat după gratii

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 21, 2021 0 160

La un pas de tragedie pe cel mai periculos drum din Cluj, un șofer a fost depistat beat la volan, aproape de comă alcoolică, a fost băgat după gratii.

E vorba de un bărbat de 62 de ani din Cluj-Napoca, depistat de polițiștii din Huedin la volanul mașinii, pe DN1E60, sub influența alcoolului, pe raza localității Poieni. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație indicând o concentrație în valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică dublu în sânge – peste 2,5 mililitri de alcool pur în sânge, prag de la care se instalează coma alcoolică. Șoferul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice iar azi acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Să menționăm, DN1E60 e cel mai periculos drum din Cluj din punctul de vedere al numărului de accidente grave și mortale înregistrate pe drumurile Clujului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare