Închide

La Iulius Mall te pregătim de Untold cu reduceri Monster Sale! Vino să îți creezi outfit-urile de festival (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 26, 2023 0 89

Dreamers, are you ready? Au mai rămas doar 10 zile până când începe cel mai așteptat festival din România. Untold face din nou Clujul să fie epicentrul distracției și în acest an. Așa cum te-am obișnuit deja, la Iulius Mall nu trebuie decât să faci un pas spre tărâmul magiei. Vino să îți pregătești ținutele pentru Untold și descoperă promoțiile special create pentru cei care merg la festival: https://cluj.iuliusmall.com/ro/noutati/monster-sale !

You are one of a kind, iar asta se vede în special prin stilul tău vestimentar! Și când să îți exprimi cel mai bine personalitatea prin outfit-uri, dacă nu la Untold? Alături de partenerii noștri: U-ManIl PassoBuzz și SportVision ți-am pregătit o serie de reduceri speciale, dar și un super catalog online. Monster Sales este despre personalitate și de a te simți bine în pielea ta. Descoperă propunerile de outfit-uri din catalogul online, dar și ce alte branduri te așteaptă cu promoții de până la 50% !

Monster Sales se activează în momentul în care prezinți brățara de festivalier. Campania are loc în perioada 28 iulie – 7 august, astfel că ai timp să îți pregătești garderoba, atât pentru Untold, cât și pentru ultimele zile de vară!

Dacă preferi tonurile minimale, influențele gotice și nuanțele închise, Wednesday like, și vrei să ai un super entrace la Untold, vino să vezi ce ți-au pregătit brandurile tale favorite! Ori dacă ești în extrema cu sparkle, un fan Barbie, cu siguranță vei găsi în colecțiile capsulă ale magazinelor din Iulius Mall ținuta perfectă! Știi ce? Mai bine fii puțin din ambele, pentru că ai patru zile de festival în care poți să experimentezi momente de neuitat!

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu