Închide

Kingfisher, care deține Brico Depot, caută 100 de specialiști IT pentru noul hub tehnologic deschis la Cluj împreună cu Endava

Economie by Actual de Cluj - feb. 23, 2024 0 298

Kingfisher, compania britanică de bricolaj care deține în România lanțul de magazine Brico Dépôt, caută să recruteze o sută de specialiști IT pentru noul hub tehnologic deschis la Cluj, în parteneriat cu Endava, o companie lider de servicii tehnologice cu sediul la Londra și birouri în mai multe orașe din România.
În următorul an, hub-ul tehnologic va oferi 100 de locuri de muncă, pentru diverse poziții, de la specialiști în platforme cloud și până la ingineri software, ingineri de calitate sau ingineri de date. Compania își propune să angajeze 25 de noi colegi în fiecare trimestru și se va concentra pe integrarea acestor noi echipe în comunitatea de ingineri Kingfisher existentă deja, arată economica.net.

Kingfisher spune că a ales Cluj-Napoca ca fiind următorul său hub tehnologic datorită poziției geografice strategice, a numărului mare de talente disponibile și a prezenței diverselor companii multinaționale de tehnologie și servicii.

„Alegerea României pentru deschiderea acestui hub tehnologic nu este deloc întâmplătoare. Grupul din care facem parte recunoaște experiența înaltă pe care țara noastră o are în domeniul IT, precum și calitatea serviciilor oferite. Suntem mândri și ne bucurăm să facem parte dintr-un grup care investește constant și cu hotărâre în tehnologie și inovație”, a declarat, la rândul său, Adela Smeu, Chief Executive Officer Brico Dépôt România.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu