Închide

Jurnalistă celebră lansează volum la Cluj

Cultură by Actual de Cluj - mai 17, 2018 0 83

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de televiziune, Sanda Nicola, își lansează noul volum, „Carte de identitate”, diseară la Cluj.

Jurnalista își lansează cartea la librăria Book Corner Librarium de pe bulevardul Eroilor 15, la ora 18. Sanda Nicola este primul autor român publicat la editura Storia Books, iar „Carte de identitate” a devenit bestseller la numai câteva zile după lansarea din 3 mai de la București. „E o carte așa cum nu se scrie, de obicei. De obicei, oamenii sunt concesivi cu propriul lor trecut, sunt grijulii cu imaginea lor și au ceea ce se cheamă exercițiul amneziei de conjunctură. Cartea are ritm, are respirație, are cadență și are cam toate lucrurile care dau măsura unui prozator talentat”, a spus la lansare scriitorul Radu Paraschivescu. Cartea este o colecție de relatări despre fricile și complexele unei tinere femei care își depășește condiția, dar nu e pregătită emoțional să facă față succesului.

Sanda Nicola a prezentat timp de 20 de ani știri și reportaje, a moderat dezbateri și a fost martoră la evenimente istorice. A lucrat, între altele, la Digi24, Realitatea TV, Antena 1, TVR, B1TV, Prima TV, Aljazeera English și France 24. A urmat cursuri de Storytelling în Chicago, s-a specializat în producție de televiziune la Londra, este absolventă a BBC School și licențiată în Științe Sociale și Științe Politice la Open University, în Marea Britanie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare