Închide

Julio Iglesias sr. concertează la Cluj cu Julio Iglesias jr.

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 12, 2015 1 1559

Celebrul Julio Iglesias, care are programate două concerte în mai în România – la București și Cluj – anunță azi că le-a pregătit o surpriză celor care asistă la aceste două concerte – și doar la acestea: va cânta pe scenă alături de fiul său Julio Iglesias Jr.

Astfel, concertele de la București și Cluj vor fi deschise de artistul care a moștenit talentul muzical al tatălui său.

Născut în Spania, Julio Iglesias Jr. a crescut în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și  fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă. Julio Iglesias Jr. are 42 de ani și este căsătorit cu Charlise Verhaert, un personaj cunoscut din lumea modelling-ului.

iletele la concertul lui Julio Iglesias din luna mai, de la Sala Polivalentă din Cluj, costă de la 95 de lei, preț semnificativ mai mic decât cel pentru concertul programat cu două zile înainte la București.

Cele mai ieftine bilete la concertul din 22 mai de la Cluj costă 95 de lei iar cele pentru zona VIP, cele mai scumpe, ajung la 325 lei. Spre comparație, la concertul din București biletele costă între 280 și 550 lei – la categoria IV și respectiv VIP.

Concertul lui Julio Iglesias de la Cluj, programat în 22 mai, are loc în Sala Polivalentă a Clujului – la doar câteva zeci de metri distanță de fostul stadion “Ion Moina”, unde în urmă cu șapte ani Iglesias bifa primul concert al său la Cluj. Biletele costă 145 de lei la categoria III, 185 lei la categoria II, 225 lei la categoria I, 275 lei la categoria Premium și 325 lei la categoria VIP.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare