Închide

Județul Cluj, unul dintre județele cu cea mai ridicată rată a infecțiilor cu coronavirus din țară, aproape de pragul critic

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 20, 2020 0 293

Clujul e unul dintre județele din țară cu cea mai ridicată rată a incidenței infecțiilor cu coronavirus raportat la populație, din țară, după ce aseară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a arătat că orașul Cluj-Napoca, dar și comuna Florești, au depășit pragul critic de trei cazuri la mia de locuitori.
În medie în județul Cluj rata incidenței este azi de 2.52 – sub pragul critic, dar, cu câteva excepții, județul din țară cu cea mai mare incidență a acestei infecții.
Media e mai mare în Alba și București, care au depășit pragul critic cu 3,06 și respectiv 3.23, și Harghita, cu o rată a incidenței de 2,84. În Vâlcea incidența este, la fel ca în Cluj, de 2,52 cazuri la mia de locuitori.
Amintim, în aceste momente CJSU Cluj dezbate măsurile care pot fi luate în unitățile administrativ-teritoriale din Cluj unde incidența a depășit 3 la mie, cum e cazul municipiului Cluj-Napoca și a comunei Florești. Decizia urmează să fie luată peste puține momente.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare