Închide

Jandarmii fac demonstraţii spectaculoase de ziua lor în centrul Clujului: sparg bolţari în flăcări, se caţără pe clădiri, coboară din elicopter VIDEO

ActualitateRecomandarea redacției by Actual de Cluj - apr. 29, 2014 0 281

Demonstraţii spectaculoase în centrul Clujului, astăzi: de ziua lor, jandarmii au organizat demonstraţii de lupte, o salvare de ostatec cu schimburi de focuri de armă în care a fost implicat şi un elicopter, dar şi demonstraţii canine, în care doi căţei şi-au demonstrat capacitatea de a imobiliza rău-voitori, dar şi de a sări printr-un cerc în flăcări.

Jandarmii au închis azi o porţiune din Piaţa „Lucian Blaga” pentru spectatori, având în vedere că demonstraţiile au fost organizate în faţa Casei de Cultură a Studenţilor. O vedetă locală care cobora dintr-o maşină a fost capturată de rău-voitori şi dusă în interiorul clădirii, astfel că a fost nevoie de intervenţia unui grup de „mascaţi”, cu arme, dar şi a unui elicopter, din care au coborât în rapel doi lunetişti, pe clădirea de locuinţe de vis-a-vis, dar şi doi jandarmi de intervenţie rapidă, care au intrat în clădire coborând pe faţada acesteia.

Intervenţia a fost spectaculoasă. Vezi mai jos un video:

Jandarmii au organizat şi demonstraţii  canine pe platoul pieţei „Lucian Blaga”. Mai întâi, un rău-voitor a fost deposedat de armă şi imobilizat, iar apoi un altul, care a furat poşeta unei femei şi s-a urcat într-o maşină, a fost scos din autovehicul şi imobilizat. Vezi mai jos un video:

Seria de demonstraţii a fost încheiată cu exerciţiile „mascaţilor”, jandarmii de intervenţie rapidă, cu lupte corp la corp, demonstraţii de arte marţiale, dar şi spargere de bolţari – aceştia din urmă fiind mai întâi stropiţi cu carburant şi apoi aprinşi. Vezi un video:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare