Închide

Jaf ca-n filme în Cluj, unde trei indivizi mascați au vrut să jefuiască un magazin după ce au spart altul, prejudiciu de 2.000 euro

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 13, 2020 0 654

Jaf ca-n filme în Cluj, unde trei indivizi mascați au vrut să jefuiască un magazin: din fericire tentativa a eșuat iar autorii au fost prinși de polițiști.

S-a întâmplat ieri 12 ianuarie, dimineața la ora 4, când trei persoane cu fețele acoperite au încercat să pătrundă într-un magazin de pe strada Dâmboviței din Cluj-Napoca. Polițiștii au primit un apel de urgență prin 112 în care erau relatate cele întâmplate, așa că au pornit în trombă la fața locului, luând cu ei și ”mascații” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, dar și agenți de pază. Cei trei ”au încercat să fugă de echipajele de poliție dar au fost opriți și imobilizați. Au fost găsite asupra lor și ridicate din zona în care au fost opriți măști, cagule și alte bunuri folosite la comiterea furturilor”, explică polițiștii.

Autorii, s-a dovedit în urma cercetărilor, ar mai fi comis un furt în 9 ianuarie, când s-ar fi deplasat cu un autoturism cu număr fals de înmatriculare în cartierul Zorilor, iar dintr-un magazin ar fi sustras țigări și sticle de alcool, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei, adică peste 2.000 de euro. Totodată, cel care ar fi condus autovehiculul nu avea permis de conducere. Acum cei trei au dosar penal pentru infracțiunile de tentativă la furt calificat, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal. Cei trei sunt tineri cu vârste de 25 și 26 de ani, cu domiciliul în Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare