Închide

Iulius Mall, după amenzile aplicate de OPC operatorilor din zona Food Court: „Dispozițiile şi recomandările au fost implementate în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze clienților, care se bucură de serviciile Iulius Mall, știind că prioritatea noastră este să le oferim experiențe la cele mai înalte standarde”

ActualitateSocial by Actual de Cluj - ian. 13, 2023 0 1533

Reprezentanții Iulius Mall Cluj au emis un punct de vedere în urma controalelor inspectorilor Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj care au aplicat mai multe amenzi operatorilor economici din zona Food Court a complexului comercial.

Iulius Mall le cere scuze clienților centrului comercial, subliniind că toate dispozițiile și recomandările inspectorilor au fost aplicate imediat, subliniind că în ciuda eforturilor pentru respectarea normelor sanitare, există factori independenți de activitatea Iulius Mall care pot genera neconformități.

„Miercuri seară, 11 ianuarie 2023, s-a desfășurat un control al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj în food court Iulius Mall, în urma căruia au fost identificate o serie de nereguli. 

Dispozițiile şi recomandările au fost implementate în cel mai scurt timp de către operatori, conform rezultatelor controlului, astfel că la recontrolul din 12 ianuarie autoritățile abilitate au constatat remedierea acestora. 

Ne cerem scuze clienților, care se bucură de serviciile Iulius Mall Cluj, știind că prioritatea noastră este să le oferim experiențe la cele mai înalte standarde, cu respect pentru ei, pentru sănătatea și siguranța lor. În ultimele luni, Iulius Mall Cluj a efectuat numeroase acțiuni în direcția optimizării activității, în special pe direcția sanitară, atât pentru zonele comune, cât și împreună cu operatorii, program de investiții pe care îl continuăm și în această perioadă. 

Demersurile sunt în completarea respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislația în vigoare, cărora le acordăm în continuare o atenție maximă, precum operațiuni de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu o frecvență sporită, de patru ori pe lună, în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune; operațiuni zilnice de curățenie și degresare, atât pe spațiile comune, cât și de fiecare operator în parte; respectarea etapelor, a frecvenței de realizare a proceselor, a calității și concentrației substanțelor folosite etc. Cu toate aceste eforturi constante, sunt factori independenți de activitatea Iulius Mall care pot genera neconformități. 

Le mulțumim tuturor clienților pentru fidelitate şi pentru încrederea pe care o acordă proiectului Iulius Mall Cluj!Cluj-Napoca, 12 ianuarie 2023” – se precizează în comunicatul transmis de Iulius Mall Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare