Închide

Iulius Mall Cluj este gata de UNTOLD: festivalierii își pot ridica brățara de la standul din Atrium (P)

ActualitateSocial by Actual de Cluj - iul. 28, 2023 0 323

UNTOLD, cel mai mare festival din România și numărul 9 în Top 100 Festivals, își deschide porțile în câteva zile, iar în Atriumul din Iulius Mall Cluj, festivalierii pot intra în posesia mult doritei brățări, ce îi va purta spre magicul tărâm al distracției.  Stand-ul Wristband Pick-up va fi amplasat aici în perioada 29 – 31 iulie 2023. Mai mult decât atât, Iulius Mall te întâmpină și cu Monster Sales, ce se activează în momentul în care prezinți brățara de festivalier și care te vor ajuta să-ți alegi ținute ce vor atrage toate privirile timp de patru zile.

În 7 zile, universul UNTOLD își va deschide porțile pentru sutele de mii de fani care se vor bucura alături de cei mai mari artiști ai lumii: Imagine Dragons, David Guetta, Martin Garrix și mulți alții. Principalul accesoriu pentru festival, brățara, îl poți ridica de la stand-ul Wristband Pick-up din Iulius Mall Cluj, în perioada 29 – 31 iulie 2023, în intervalul orar 12:00 – 22:00, iar apoi te poți bucura de reduceri „monstruase”, la piese vestimentare, încălțăminte și accesorii.

 UNTOLD te așteaptă la una dintre cele 8 scene pe care ți le-a pregătit, unde artiștii tăi preferați vor face un spectacol de neuitat. Fiecare zonă are specificul ei, iar ca să intri în mood-ul de festival, catalogul The look of summer vine cu inspirații pentru outfit-uri. Cu reducerile Monster Sales din Iulius Mall, pe care le activezi cu brățara de festivalier, poți să îți creezi câte o ținută specială, în ton cu magia UNTOLD.

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu