Închide

Iordănescu se ia de Dan Petrescu: „Aș fi gândit altfel programul de pregătire”

Sport by Catalin Suciu - iun. 28, 2018 0 271

Noul antrenor al CFR-ului e nemulțumit de programul stabilit de fostul antrenor din Gruia, care a ales două cantonamente în această vară, unul în România și unul în Polonia.

Edward Iordănescu a tras concluziile după primul stagiu de pregătire, de la Brașov, unde CFR-ul jucat un meci amical cu Sepsi Sfântu Gheorghe (1-1).

“Nu ştiu dacă, în condiţii normale, aş fi luat acest joc cu Sepsi. Suntem într-o perioadă destul de încărcată, s-a acumulat multă oboseală fizică şi psihică, iar când ai un amical cu o zi înainte de terminarea cantonamentului există riscul unor accidentări. Gradul de concentrare nu mai e acelaşi, dar am apelat la orgoliul jucătorilor, la maturitatea lor şi cred că au fost şi lucruri foarte bune în acest meci. Calendarul este extrem de agresiv şi, personal, aş fi gândit uşor diferit și perioada de pregătire, cu un singur cantonament în străinătate, un pic mai lung. Aşa, avem zile moarte, pe care le pierdem pe drumuri, însă cantonamentele erau deja stabilite şi încerc să scot cât mai mult din această perioadă”, a spus Iordănescu.

CFR va pleca sâmbătă în Polonia, unde va susține un nou cantonament, de această dată cu mai multe partide de verificare.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.