Închide

Iohannis vine la Cluj să-și lanseze cartea

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - mai 13, 2019 0 490

Ultima carte a președintelui României, Klaus Iohannis, a constituit subiect de amuzament pe rețelele de socializare, printre cei care s-au încumetat s-o parcurgă. „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, volum apărut recent la Curtea Veche Publishing, cuprinde numai banalități, care nu exprimă decât lipsa de gândire critică și de viziune a autorului, arată editorialista Lelia Munteanu. Ea concluzionează în editoriarul semnat pentru Gândul următoarele: „Povestea primului mandat al Preşedintelui e simplă. La început, n-a spus nimic. Apoi a spus nimic. Şi, din când în când, s-a oprit să transcrie”.

Președintele României, Klaus Iohannis, vine să-și lanseze cartea și la Cluj. Potrivit informațiilor apărute în presă, evenimentul de prezentare a cărții se va desfășura în 23 mai, în sala Auditorium Maximum, de pe strada Mihail Kogălniceanu. Și pentru că ne aflăm în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, Iohannis va avea o întâlnire și cu liderii locali ai PNL.

Potrivit lui Iohannis, cartea sa ar explica valorile care definesc Uniunea Europeană, dar și ceea ce implică pentru România apartenența la proiectul comunitar. „De asemenea, cartea este o invitație la dezbatere, la analiză și cunoaștere adresată în special celor tineri” – a comentat șeful statului în momentul în care și-a lansat, în premieră, volumul.

EDITORIAL Lelia Munteanu. Iohannis: EU, România

Nici un comentariu

Scrie un comentariu