Închide

Iohannis a trecut prin Cluj ca să-și cumpere echipament de golf

ActualitatePolitica by Cosmina Fernoaga - iul. 18, 2017 0 1485

Președintele României, Klaus Iohannis, a trecut prin Cluj, împreună cu soția, ca să-și cumpere echipament de golf, dar și ca să testeze terenul de joc din comuna Sânpaul. Reprezentanții golfstore.ro au informat prin intermediul rețelei de socializare Facebook, că Iohannis le-a călcat pragul: „Bine ați venit la GOLFSTORE, domnule Președinte. Mulțumim și va dorim Play Your Best.

Președintele României ar fi început de anul acesta să joace golf, potrivit evz.ro  

El a trecut prin Cluj să își achiziționeze echipament profesionsit, având în vedere că singurul magazin de golf „on course” (pe teren) din România se află în comuna clujeană Sânpaul. Octavian și Mihaele Damian, proprietarii magazinului, au primit în concesiune un teren de la Primăria Sânpaul, pe care au dezvoltat un teren de joc (Transilvania Golf Club), precum și un magazin. Proprietarii au primit promisiunea din partea președintelui că va reveni pe terenul lor de joc, cât de curând.

Iohannis a mâncat la restaurantul clujean Boema și a evitat orice întâlnire cu vreun lider politic.

Vezi și textul:

Președintele României, în vizită la Cluj. Iar nu i-a băgat în seamă pe liberali

 

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu