Închide

Ioan Ovidiu Sabău confirmă interesul pentru Libor Kozak, internaționalul ceh dorit de Lobonț

Sport by Catalin Suciu - ian. 15, 2019 1 499

Libor Kozak (29 de ani) era asul pe care spera să mizeze Bogdan Lobonț în partea a doua a campionatului. Cu peste 80 de partide la Lazio și cu prezențe în Premier League, internaționalul ceh a fost la un pas să vină la Universitatea Cluj.

Ioan Ovidiu Sabău a confirmat negocierile pentru Kozak, dar spune că fotbalistul a refuzat să vină în liga a doua din România. „Am discutat cu directorul sportiv de la Livorno, ne-am înțeles cu clubul. Din păcate, n-am reușit să-l convingem să vină. Noi, ca țară, avem acest handicap de neseriozitate, că nu se dau banii, că nu sunt condiții și așa mai departe. Speram foarte mult în urmă cu o săptămână că va accepta, dar aseară am primit refuzul său. Ne-ar fi ajutat foarte mult inclusiv de anul viitor. Dacă eram în Liga 1 era altceva, cred că am fi reușit să-l aducem”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

Mai urmează și alte transferuri? „Negociem, reanalizăm mai multe piste, vom vedea fiindcă perioada de transferuri e lungă. E posibil să mai apară și alți jucători”, a adăugat Sabău.

https://actualdecluj.ro/video-transfer-bomba-pregatit-de-u-cluj-lobont-incearca-sa-aduca-un-varf-cu-peste-80-de-meciuri-la-lazio-roma/?fbclid=IwAR1cSFNVVTeeSpOCmA1m2Sh9_uTL-wrtrR9gYue1cCUAesd_5CeeMl7BxH4

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

  1. Deci care e treaba cu Libor?
    De ce faceti risipa de tus si scrieti un articol fara sens?
    Faptul ca s-a discutat fara un rezultat pozitiv nu merita sa fie publicat un articol pe tema asta.
    Mai sunt si altii in discutii si iarasi nimic concret.
    Nu cred in Lobont si nu cred in promovare.

Scrie un comentariu