Închide

Investiţie de 72 mil. euro pentru construirea unei săli polivalente cu peste 11.000 de locuri la Braşov, o firmă din Cluj în consorțiul de constructori

Actualitate by Actual de Cluj - sept. 22, 2022 0 284

Compania M.I.S-Grup din Bistriţa-Năsăud, controlată de antreprenorul Emil Iugan, în asociere cu Electrogrup Cluj, Energosteel ART Braşov şi Yenigun Insaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi din Turcia, au demarat lucrările de construcţie a sălii polivalente cu peste 11.000 de locuri din Braşov, investiţie de 356,7 mil. lei (72 mil. euro). Termenul de execuţie este de 36 de luni, investiţia fiind susţinută de Compania Naţională de Investiţii (CNI) şi de primăria Braşov (3,5% din cheltuieli), arată Ziarul Financiar.

Conform proiectului tehnic, sala polivalentă va avea o capacitate de 10.059 de locuri, care poate fi extinsă la 11.200.

Construcoturl M.I.S-Grup, fondat de antreprenorul Emil Iugan, liderul asocierii care a câştigat licitaţia pentru realizarea sălii polivalente de la Braşov, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 126 mil. lei, un profit net de 9,2 mil. lei, având un număr mediu de 183 de angajaţi, conform datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare