Închide

Investiție de 3 milioane de euro în gazul din Florești, Gilău și Mănăștur

Economie by Actual de Cluj - oct. 20, 2015 0 346

Investiții de peste trei milioane de euro în cea mai mare comună din România și în comuna învecinată, în rețeaua de distribuție a gazului, anunță azi E.On Gaz.

Investiția în reabilitarea rețelei de distribuție a gazelor naturale din comunele Florești și Gilău ajunge la 15 milioane de lei și a urmărit modernizarea a 13 kilometri de conducte. Investiția deservește, în afară de Florești și Gilău, și comuna Luna, dar și o parte a cartierului clujean Mănăștur. Cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuție se face etapizat, începând de mâine, fără însă a fi sistată alimentarea cu gaze, precizează compania.

E.On Gaz arată în comunicatul de presă ce anunță investiția că în ultimii trei ani în judeţul Cluj au fost modernizaţi aproximativ 230 kilometri din reţeaua de distribuţie, dintre care 180 kilometri în Cluj-Napoca,  iar valoarea totală a investiţiilor depășește 80 milioane lei. Pe lângă aceste lucrări în Cluj-Napoca a fost modernizat sistemul de distribuţie pe 50 de străzi, într-un proiect în valoare de 54,8 milioane de lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare