Închide

Intervenția poliției și jandarmilor la Electric Castle: 9 fapte penale ce vizează infracţiuni privind consumul de droguri

ActualitateFestival by Actual de Cluj - aug. 07, 2021 0 411

În prima zi a festivalului Electric Castle,  poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au constatat nouă fapte penale care vizează încălcări ale legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

De asemenea, jandarmii au constatat opt infracţiuni de încălcare a legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri – potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Participanţii la festival au fost întâmpinaţi de poliţiştii de prevenire cu recomandări, sfaturi şi experimente care să crească gradul de conştientizare cu privire la efectele nocive ale consumului de substanţe interzise şi alcool.

În același context, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale legislaţiei rutiere în conformitate cu prevederile OUG 195/2002. Ca măsuri complementare, au fost reţinute 10 permise de conducere.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj a monitorizat tipurile de risc aflate în domeniul de competenţă pe timpul desfăşurării festivalului de muzică şi a asigurat răspunsul operativ în cazul situaţiilor de urgenţă.

Un număr de 28 de persoane, au avut nevoie de de ajutor din partea personalului ISU şi SMURD Cluj .

Sursa Foto: Facebook/ Electric Castle

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu