Închide

Întâlnire cu fanii: Sesiune de autografe, azi la ora 19.30 la ”Horia Demian”

Sport by Catalin Suciu - mai 29, 2017 0 227

Campionii României la baschet masculin se văd astăzi cu suporterii pentru o sesiune de autografe.

Jucătorii lui U BT Cluj împreună cu staff-ul tehnic vă așteaptă astăzi, luni, 29 mai, de la ora 19.30 la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, pentru o ședință de autografe și poze, anunță site-ul oficial al clujenilor.

„Puteți veni la sală cu propriile produse pe care doriți autografele sau puteți achiționa produse promoțioanle de la mini standul care va fi amenajat la ”Horia Demian”. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la o ultimă întâlnire înainte de vancanță cu baschtebaliștii noștri, campionii României”, mai menționează sursa citată.

Pe această care vă anunțăm că tot astăzi va debuta la Sala Sporturilor ”Horia Demian” Turneul Final Four al Campionatului Județean, acolo unde îi puteți revedea jucând pe Mihai Silvășan, Paul Chetreanu, Flavius Lăpuște, Tudor Dumitrescu, Alex Pop, Miljan Medvedj, Răzvan Cenean, Sergiu Popa, Carmin Popa, Sandor Vizi și alții.

Programul Turneului Final Four al Campionatului Județean:
Luni, 29 mai:

ora 18.00: No Name – Schmac
ora 19.30: Napoca Dolphins – Babeș
Miercuri, 31 mai:

de la ora 17.00: Finala mică
de la ora 18.30: Finala mare

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.