Închide

Înșelăciune cu Untold și Neversea. Un bărbat a făcut peste 60.000 de lei din bilete false și cazări fictive

Actualitate by Catalin Suciu - dec. 13, 2019 0 268

Înșelăciune la festivalurile Untold, din Cluj și Neversea, din Constanța. Un bărbat a fost reținut de poliție și este acuzat că a vândut bilete false și cazări fictive către zeci de persoane de la care a primit peste 60.000 de lei.

Bărbatul de 32 de ani, din județul Prahova, este cercetat după ce la Poliție s-au depus zeci de plângeri. Acesta a vândut, potrivit anchetatorilor, bilete false și a oferit cazări fictive în Constanța și Cluj-Napoca unor oameni interesați să participe la cele două festivaluri, Neversea și Untold. Se estimează că el ar fi primit în total peste 60.000 de lei după ce a postat anunțuri pe diverse siteu-ri de vânzare online. Bărbatul cerea banii în avans atât pentru bilete, cât și pentru cazare.  Poliţiştii spun că până în prezent au fost identificate 70 de persoane înşelate.

Bărbatul  este cercetat şi în alte dosare, printre care şi în cel care vizează spargerea dată în luna august la Poliţia din Cornu, județul Prahova, de unde au fost furate mai multe probe care vizau o anchetă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.