Închide

Înregistrarea apelului pe care l-au primit mai mulți locuitori din Gherla, despre primarul Neselean. În vizor și primărița din Chinteni

ActualitateDin județ by Actual de Cluj - mart. 08, 2020 0 1064

Mai sunt trei luni până la alegerile locale, dar semnele sunt clare că deja s-a dat startul luptei. Mai mulți locuitori din Gherla au primit un apel telefonic ciudat, cu dezvăluiri la adresa primarului Ioan Neselean, care ar fi primit o șpagă uriașă. Apeluri asemănătoare s-au făcut tot joi seara în comuna Chinteni, iar aici a fost vizată primărița Lucia Suciu.

Telefoanele au început să sune la Gherla joi seara, în jurul orei 19. Apelul a fost făcut cu număr ascuns, iar o voce feminină i-a informat pe oameni de ce nu se asfaltează drumurile la Gherla. În apelul anonim se vorbește despre o „șpagă” de 200.000 de euro, pe care primarul ar fi cerut-o firmei care modernizeaza strazile la Gherla.

„De ce de ani de zile, primarul refuză să ne scape de gropi? Motivul este că a cerut șpagă constructorilor, iar firma nu vrea să plătească șpaga lui Neselean cel corupt. De aceea nu avem noi drumuri la Gherla. Nu-l mai votați pe Neselean. Gherla are nevoie de un om competent, nu de un pesedist corupt”, s-a auzit în timpul apelului, arată gherlainfo.ro.

Mai mulți primari PSD din Cluj, dar nu toți, par să fie ținta unor atacuri anonime, venite prin apeluri telefonice.

O adevărată campanie de demolare a imaginii primarilor de la Gherla, Dej sau Chinteni se derulează începând de joi seara. Locuitorii din cele două orașe și din comuna amintită au fost apelați cu număr ascuns și le-au fost aduse la cunoștință fapte ale edililor.

Daca la Gherla, primarul Ioan Neselean este acuzat că ar fi cerut șpagă de la o firmă de construcții, lucru infirmat ulterior de directorul firmei respective, iar la Chinteni, primărița Lucia Suciu este arătată cu degetul pentru că și-ar fi însușit sume de bani legate de o capelă mortuară, la Dej, primarul Morar Costan a fost luat în colimator pentru că ar fi direcționat bani publici către firmele unor pesediști notorii, cum ar fi deputatul Cornel Itu sau consilierul județean Vasile Sălătioan.

În convorbirea telefonică se vorbește despre primarul Morar Costan „incompetent corupt”, care „fură din bugetul dejenilor ca să înfunde buzunarele lui Itu și firmele lui”.

În apelul anonim se mai spune că „rețeaua de apă de pe Valea Chiejdului s-a făcut fără licitație în 2016” și că „s-au sifonat sute de mii de euro prin firma consilierului județean Vasile Sălătioan”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu