Închide

Înghesuială la școala de poliție din Cluj unde examenele încep mâine, 4 candidați pe un loc

Educaţie by Actual de Cluj - ian. 09, 2019 0 110

Înghesuială la școala care pregătește agenți de Poliție în Cluj, unde sesiunea de admitere începe mâine și unde, pe 300 de locuri, s-au înscris aproape 1.400 de candidați – adică 4 candidați pe 1 loc, dar ponderea e în scădere an de an.
Concursul de admitere la școala de poliție „Septimiu Mureșan” începe mâine la sediul școlii de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca unde candidații trebuie să-și ridice legitimațiile de concurs, iar probele efective sunt programate între 12 și 20 ianuarie.
Concursul are mai multe probe: cele eliminatorii, vizita medicală și evaluarea performanței fizice, încep în 12 ianrie. Concursul include și un examen pentru evaluarea nivelului de cunoștințe la limba română și o limbă străină, engleză sau franceză.

Să mai spunem că școala de Poliție din Cluj organizează două astfel de sesiuni de admitere pe an iar în acest an, deși acerbă, concurența e chiar mai slabă decât în anii trecuți: de exemplu în vara anului trecut numărul candidaților ajungea la 7 pe un loc: 2.100 candidați pe 300 de locuri. La examenul de admitere din urmă cu un an numărul înscrierilor a fost de 1.673 pe 300 de locuri iar în 2016 concurența era de patru candidați pe un loc.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare