Închide

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut sub pragul de două cazuri la mie pentru prima dată în ultimul an în Cluj-Napoca

SănătateTop News by Actual de Cluj - mai 14, 2022 0 125

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut sub pragul de două cazuri la mie pentru prima dată în ultimul an în Cluj-Napoca, în contextul în care rata de infectare calculată la nivelul municipiului e semnificativ mai mare decât media județeană, care la rândul său e cea mai ridicată din România.
Astfel, azi incidența infecției cu coronavirus a scăzut la 1,95 cazuri la mia de locuitori, de la 2,11 ieri. Aceasta înseamnă un număr de 656 de cazuri active de infecție doar în municipiu, în contextul în care în întreg județul numărul cazurilor active ajunge la sub nouă sute, mai exact 882, o rată de infectare de 1,17 cazuri la mie, cea mia mare din România și singura, alături de cea din București, care depășește pragul de un caz la mia de locuitori. Să menționăm, 26 de comune din județ raportează azi zero cazuri de infecție cu Covid 19, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare