Închide

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca sub media județeană astăzi pentru prima dată în ultimele luni

SănătateTop News by Mihai Prodan - iun. 02, 2021 0 169

Incidența infecției cu coronavirus a scăzut în Cluj-Napoca sub media județeană astăzi pentru prima dată în ultimele luni, arată datele Direcției de Sănătate Publică.

Astfel, în Cluj-Napoca rata de infectare e azi de 0,35 cazuri la mia de locuitori, față de media județeană, de 0,37 cazuri la mie. Este prima dată cel puțin în ultimele luni când în Cluj-Napoca, orașul care acumulează în general aproximativ jumătate din cazurile totale de infecție cu coronavirus depistate din întreg județul, rata de infectare e mai mică decât media județeană. În ultimele două săptămâni în Cluj au fost identificate aproape trei sute de cazuri de infecție, mai exact 284, dintre care 117 au fost depistate doar în Cluj-Napoca.

Să menționăm, rata de infectare în oraș, și în județ, e în scădere continuă în ultimele săptămâni. Ieri aceasta era de 0,4 cazuri la mie în Cluj-Napoca, la jumătate din cea înregistrată în urmă cu o săptămână.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare