Închide

Incident în zi de Crăciun la Cluj, beat și fără permis acroșează de două ori o mașină, lovește o femeie, ajunge în arestul Poliției

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 27, 2018 0 209

Un șofer cercetat penal pentru nu mai puțin de două infracțiuni după ce a fost prins beat la volan deși avea permisul de conducere suspendat, s-a luat la harță cu un alt șofer și a ajuns în arestul Poliției.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani din Tritenii de Sus, dimineața aproape de ora 4 conducea pe un drum comunal, DC 58 în Pădureni, când a acroșat un alt utoturism care circula regulamentar din sens opus. Șoferul și-a continuat deplasarea până pe raza localității de domiciliu, dar a fost urmărit de celălalt șofer. În momentul în care a intrat în curtea imobilului în care locuiește, bărbatul a acroșat din nou același autoturism. În plus, în timpul discuţiilor, cel în cauză ar fi lovit și o femeie de 50 de ani, din Turda, care se afla în apropiere și filma incidentul cu telefonul mobil. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Câmpia Turzii. „Conform verificărilor efectuate, la data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 03:40, bărbatul a condus un autoturism pe D.C. 58, pe raza localităţii Pădureni, şi a acroşat un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma evenimentului rutier, bărbatul și-a continuat deplasarea până pe raza localității de domiciliu, fiind urmărit de celălalt șofer. În momentul în care a intrat în curtea imobilului în care locuiește, bărbatul a acroșat din nou același autoturism. În timpul discuţiilor, cel în cauză ar fi exercitat violenţe fizice faţă de o femeie de 50 de ani, din municipiul Turda, care se afla în apropiere și filma incidentul cu telefonul mobil”, spun polițiștii care cercetează cazul.

Șoferul avea o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost dus la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu