Închide

Închisoare pe viață în Anglia pentru un clujean recidivist. În România a stat 5 ani în pușcărie pentru o crimă

ActualitateSinteză știri naționale by Catalin Suciu - mai 23, 2019 0 631

Un clujean a fost condamnat la închisoare pe viață în Anglia, după ce și-a ucis colegul de apartament. Bărbatul a fost condamnat și în România pentru crimă, dar a făcut doar cinci ani de închisoare, notează adevărul.ro.

Un tribunal din Leeds l-a condamnat la închisoare pe viață pe Ciprian Bodor, din Cluj, după ce acesta şi-a ucis colegul de apartament român cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a fost comisă în luna decembrie a anului trecut.  Martoră la întreaga scenă a fost iubita ucigaşului,  nimeni alta decât sora victimei. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că scandalul ar fi izbucnit după ce cei doi bărbaţi au consumat alcool, iar fratele ei ar fi îndreptat un cuţit spre ea. Mărturia ei nu l-a convins pe judecător, iar Ciprian Bodor îşi va petrece  întreaga viaţă după gratii.

În urmă cu zece ani, Ciprian Bodor a fost condamnat la 8 ani de închisoare, după ce, în 2006 a ucis un student, în urma unui conflict dintr-un  club din Cluj-Napoca.  Bodor a fost eliberat după doar cinci ani, iar la scurt timp s-a mutat în Marea Britanie împreună cu iubita lui şi cu fratele acesteia, cel pe care l-a ucis la finele anului trecut.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.