Închide

Închisoare cu suspendare şi muncă la primărie, pentru femeia din Cluj care a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 19, 2019 0 227

Asistenta socială din Cluj acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani, pe tot parcursul anului 2017, a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare şi va trebui să muncească două luni într-o primărie. Decizia este definitivă.
Curtea de Apel Cluj a condamnat-o la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare pe asistenta socială din comuna Aiton, judeţul Cluj, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de 12 ani pe tot parcursul anului 2017, decizia fiind definitivă, arată mediafax.ro.

Potrivit sentinţei Curţii de Apel Cluj, magistraţii au stabilit pentru femeie un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi o obligă ca pe durata acestuia să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile.

„Admite apelul declarat de inculpata MMM împotriva sentinţei penale nr. 118/20 martie 2019 pronunţată de Judecătoria Turda. Reduce pedeapsa aplicată inculpatei MMM pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor de la 3 ani închisoare la 2 ani şi 6 luni închisoare şi dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 2 ani şi 6 luni închisoare. Instanţa stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani şi 6 luni şi obligă inculpata ca pe durata termenului de supraveghere să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, să comunice schimbarea locului de muncă. Decizia este definitivă”, se arată în sentinţă. De asemenea, magistraţii Curţii de Apel Cluj au impus femeii să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Femeia, asistent social, a fost reţinută în iulie anul trecut pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un copil în vârstă de 12 ani.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare