Închide

Începe execuția drumului spre viitoarele centre de afaceri din Lomb

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 30, 2015 0 662

Kiat Group va începe din 1 iunie să lucreze la amenajarea drumului de peste 1,6 kilometri spre viitoarele centre de afaceri pe care primăria le dezvoltă cu bani europeni pe Dealul Lomb.

„Lucrările vor afecta parţial şi zona de intersecţie cu strada Oaşului, pe amplasamentul respectiv urmând a fi amenajat un sens giratoriu. Pe durata lucrărilor se vor impune restricţii de circulaţie.

Concomitent cu lucrările de modernizare, se vor efectua lucrări de extindere a reţelei de apă-canal menajer, branşament electric şi sistem de iluminat public”, a anunțat Biroul Mass media al primăriei.

Drumul din Lomb se va amenja în cadrul unui proiect cu bani europeni și urmează să fie gata până la finalul anului. Contractul de lucrări a fost câștigat prin licitație de Kiat Group pentru peste 17,9 milioane lei.

În cazul drumului de acces spre cele aproximativ 20 de hectare pe administrați construiește un incubator de afaceri și un centru pentru industrii creative, acesta a fost prevăzut cu o lăţime de 25 de metri – patru benzi de circulaţie, spaţii verzi alternate cu spaţii de parcare, spaţiu verde şi trotuare. Drumurile interioare care deservesc cele două centre (pe care primăria le amenajează tot cu bani europeni) au fost capacitate la 9 metri (din care cele trotuarele au câte un metru).

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare