Închide

Începe concursul pentru posturile de directori în școlile din Cluj, 16 nu sunt interesante pentru nimeni

EducaţieTop News by Actual de Cluj - iul. 14, 2017 0 240

Încep concursurile pentru directori în școlile din Cluj, dar mai multe unități n-au nici măcar un candidat.

La concurs s-au înscris 54 de cadre didactice iar primele probe au loc luni. Posturile vizate – cele de directori și de directori adjuncți.

Testul de luni dimineață e unul grilă, durează o oră și jumătate și evaluează cunoașterea candidaților despre legislația specifică și managementul educațional.  În Cluj au fost scoase la concurs 64 de posturi de director şi director adjunct pentru 62 de unităţi, în total – 24 de posturi de directori și 24 de directori adjuncți, iar dintre acestea din urmă 22 de posturi sunt în mediul rural. Numărul de candidați înscriși – 33 pentru posturile de director și 21 pentru adjuncți, ceea ce înseamnă că sunt 16 posturi de director scoase la concurs pentru care nu există niciun candidat şi alte șapte posturi de director adjunct pentru ocuparea cărora nu s-a înscris niciun cadru didactic.

După proba de luni în a doua jumătate a lunii sunt programate alte două teste, de evaluare a curriculum-ului vitae al candidaţilor și respectiv proba de interviu. Rezultatele vor fi publicate în 2 august.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags