Închide

Începe campania Blood Network. Donatorii de sânge vor putea intra gratuit la Untold și Neversea

ActualitateFestival by Actual de Cluj - mai 11, 2022 0 474

Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, Blood Network, inițiată de organizatorii Untold și Neversea începe luna aceasta. Ajunsă la ediția a 8-a, campania de donare de sânge va avea loc în perioada 14 mai – 3 iulie, în toate centrele de transfuzii din țară și în caravanele mobile din țară. Anul acesta și orașul Zalău se alătură rețelei BLOOD NETWORK, iar numărul de locații unde fanii Untold sau Neversea pot dona sânge crește la 12 (Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Craiova, Sibiu, Zalău, Ploiești, București, Târgu Mureș, Oradea, Constanța). Organizatorii îi recompensează pe cei care vor dona cu bilete la cele două festivaluri, Untold și Neversea.

„Cei care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu în baza de date ,,Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la Untold sau Neversea 2022 și tichete de cumpărături în valoare de 100 de RON din partea Kaufland România. Donarea la caravana mobilă se face în limita locurilor disponibile”, arată organizatorii Untold.

Aceștia mai spus că cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o copie foto după adeverința de donator, urmând să primească reduceri la achizionarea abonamentelor la festivaluri.  „Cei care se înregistrează vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe)”, mai spus cei de la Untold.

,,Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al Untold.

În cele 7 ediții de până acum, Blood Network a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Calendarul caravanelor mobile Blood Network 2022

 • Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandiștilor, Str. Eroilor
 • Timișoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică
 • Brașov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii
 • Iași, 28-29 mai, Iulius Mall
 • Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere
 • Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piața Mare
 • Zalău, 4-5 iunie, Prefectura Zalău
 • Ploiești, 11-12 iunie, Primăria Ploiești
 • București, 18-19 iunie, Parcul Herăstrău
 • Târgu Mureș, 25-26 iunie, Piața Tineretului
 • Oradea, 25-26 iunie, Piața Unirii
 • Constanța, 2-3 iulie, Piața Ovidiu

Neversea 2022 are loc între 7-10 iulie la Constanța.

Untold 2022 are loc în perioada 4-7 august la Cluj-Napoca.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma  „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu