Închide

Începe Academia Comunicării între Generații, o serie de conferințe inedite organizate în Cluj de Fundația Culturală Carpatica

ActualitateCultură by Actual de Cluj - sept. 26, 2023 0 202

Fundația Culturală și de Caritate pentru Protecția Patrimoniului Cultural Național Carpatica vă invită la un eveniment remarcabil în perioada 29 septembrie – 10 octombrie. Sub numele de „Academia Comunicării dintre Generații”, acest proiect aduce în prim-plan o serie de conferințe și seminare fascinante, desfășurate în fiecare marți, începând cu ora 13:00, la sediul din Cluj-Napoca, bd. Eroilor, nr. 16, sala Casa Artelor.

Deschiderea evenimentului va avea loc în data de 29 septembrie, vineri, la ora 17:00, prin conferința intitulată „Privire generală asupra epocii în care trăim”, susținută de președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop. Această conferință aduce în fața publicului o perspectivă amplă asupra contextului actual și va deschide ușa către discuții profunde și introspective.

Proiectul „Academia Comunicării dintre Generații” reprezintă o oportunitate unică de a învăța, de a explora și de a comunica cu personalități de marcă din domeniul cultural și academic. Fiecare marți va aduce teme captivante și prezentatori de înaltă calitate, oferind șansa de conectare cu trecutul și viitorul culturii noastre.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare