Închide

Incendiu într-o comună din Cluj, o anexă a unei gospodării a luat foc probabil din cauza aragazului lăsat nesupravegheat

Actualitate by Actual de Cluj - mai 22, 2023 0 1434

Incendiu într-o comună din Cluj, o anexă a unei gospodării a luat foc probabil din cauza aragazului lăsat nesupravegheat.

Pompierii din Huedin au intervenit alături de voluntarii din comună pentru a stinge flăcările care au cuprins o anexă dintr-o gospodărie situată în localitatea Izvorul Crișului. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, un echipaj de prim-ajutor SMURD ale subunității de intervenție din Huedin, și o autospecială de stins incendii din cadrul Primăriei Izvorul Crișului.
Arderea a distrus interiorul și o parte din acoperișul anexei gospodărești, cu o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați, au precizat pompierii. Extinderea focului la casa din gospodărie a fost oprită datorită intervenției prompte a pompierilor.O femeie de aproximativ 50 de ani, ce prezenta agitație psihomotorie, a fost consultată de către echipajul SMURD la fața locului.
Pompierii spun că cel mai probabil incendiul a pornit de la focul aragazului lăsat aprins și nesupravegheat în interiorul anexei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare