Închide

Incendiu de proporții într-o comună din Cluj, o casă a fost distrusă de flăcări, bărbat cu arsuri dus la spital

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 18, 2021 0 358

Incendiu de proporții într-o comună din Cluj, o casă a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului, în localitatea Iara, se află în aceste momente două autospeciale pentru stins incendii, cu echipajele aferente. ”Pompierii au fost alertați în jurul orei 9, iar la fața locului au găsit o casă construită pe două nivele, cuprinsă în totalitate de flăcări și un tânăr care necesita asistență medicală, ca urmare a unor arsuri suferite pe timpul incendiului. Acesta a reușit să se auto-evacueze din locuință înainte de sosirea pompierilor la locul evenimentului”, a explicat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș.
Tânărul a fost preluat de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a fost alertat concomitent cu echipajele de pompieri, pentru a fi transportat de urgență la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. ”La prima evaluare a fost găsit că tânărul suferise arsuri în diverse grade de gravitate, la nivelul membrelor și a corpului, era în stare de conștiență și era cooperant.
În aceste momente, încă se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor, care ard mocnit, din casa distrusă în mare proporție și pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului”, a adăugat Biriș.

Acesta a precizat să intervenția pompierilor a determinat evitarea propagării flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, casa afectată fiind alipită de un imobil nelocuit cu o suprafață de peste 300 de metri pătrați.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu