Închide

Incendiu de amploare ieri în Huedin, un garaj plin cu trei metri cubi de lemne a luat foc

Actualitate by Actual de Cluj - dec. 30, 2022 0 266

Incendiu de amploare ieri în Huedin, un garaj plin cu trei metri cubi de lemne a luat foc.

Pompierii din Huedin au intervenit ieri după-masă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul și lemnăria unei case de locuit, situate pe strada Zorilor. Alerta a venit în jurul orei 16.50, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD. Echipajele operative au găsit cele două încăperi, respectiv un autoturism parcat în garaj și aproximativ trei metri cubi lemn de foc cuprinși în totalitate de flăcări. Totodată, focul se extinsese la fațada și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ o sută de mtri pătrați, precum și la fațada unui imobil din vecinătatea acesteia.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Cauza probabilă a incendiului este coșul de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile, a precizat ISU Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare