Închide

Încă un Party în Tramvai: e diseară și e cu muzică retro

Actualitate by Mihai Prodan - iun. 03, 2016 0 357

Petrecere în tramvai, diseară: urci în Mănăștur, treci prin centru și gară și cobori în stația Minerva.

Petrecerea în tramvai e o avanpremieră la We Love Retro, concertul de la Sala Polivalentă care aduce la Cluj în 16 și 17 iunie câteva dintre vedetele anilor ’90. Petrecerea de diseară e și o declarație de încurajare a mersului cu transportul în comun în defavoarea mașinii.

Tramvaiul -în care urci ca în orice alt tramvai, cu bilet ori abonament- pornește la ora 20 din stația Minerva pe ruta stația Sala Polivalentă – stația Barițiu – înapoi în stația Minerva. O cursă durează aproximativ 50 minute iar tramvaiul va face trei ture a câte 40 minute.

Transylvania Music Event aduce la Cluj celebrii – acum 20 de ani – Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Moda petrecerilor în tramvai a început la Cluj anul trecut pe vremea asta, în cadrul festivalului CooltUrban, cu unul dintre cele mai vechi tramvaie ale Clujului, revopsit cu graffiti-uri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.