Închide

Încă un episod din telenovela Autostrăzii Transilvania, CNAIR semnează contract de un sfert de miliard de lei pentru 9,2 kilometri

EconomieTop News by Actual de Cluj - mai 31, 2020 0 2645

Încă un episod din nesfârșita telenovelă a construcției autostrăzii Transilvania – vineri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contract nou de construcție pentru un tronson nou, între Târgu Mureș și Ungheni.

Contractul a fost semnat cu Strabag SRL, are o valoare de aproape un sfert de miliard de lei și prevede construcția a mai puțin de 10 kilometri de autostradă, mai exact 9,2, între Târgu Mureș și Ungheni – 4,5 kilometri – și un drum de legătură de 4,7 kilometri. Banii sunt fonduri europene nerambursabile, precizează CNAIR.

Lucrările au un termen de execuție de 18 luni și o perioadă de garanție de nouă ani. Lucrările pentru realizarea acestui sector de autostradă prevăd și construcția a trei poduri și pasaje pe drumuri de legătură, șase poduri și pasaje pe autostradă, precum și două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la rețeaua de drumuri existentă, mai arată CNAIR.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu