Închide

Încă un episod din telenovela Autostrăzii Transilvania, CNAIR semnează contract de un sfert de miliard de lei pentru 9,2 kilometri

EconomieTop News by Actual de Cluj - mai 31, 2020 0 2720

Încă un episod din nesfârșita telenovelă a construcției autostrăzii Transilvania – vineri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contract nou de construcție pentru un tronson nou, între Târgu Mureș și Ungheni.

Contractul a fost semnat cu Strabag SRL, are o valoare de aproape un sfert de miliard de lei și prevede construcția a mai puțin de 10 kilometri de autostradă, mai exact 9,2, între Târgu Mureș și Ungheni – 4,5 kilometri – și un drum de legătură de 4,7 kilometri. Banii sunt fonduri europene nerambursabile, precizează CNAIR.

Lucrările au un termen de execuție de 18 luni și o perioadă de garanție de nouă ani. Lucrările pentru realizarea acestui sector de autostradă prevăd și construcția a trei poduri și pasaje pe drumuri de legătură, șase poduri și pasaje pe autostradă, precum și două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la rețeaua de drumuri existentă, mai arată CNAIR.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu