Închide

Încă o zi în care Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, a depășit azi pragul de 186.000 de infecții pe durata pandemiei

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 20, 2022 0 152

Încă o zi în care Clujul e județul din țară cu cele mai multe cazuri noi de infecție cu coronavirus, a depășit azi pragul de 186.000 infecții depistate în total pe durata pandemiei, cele mai multe din România după București.
Doar de ieri până azi în Cluj au fost depistate 50 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe într-un județ din țară, cifră depășită doar de București cu 150. Incidența rămâne cea mai ridicată din România după București, la Cluj azi aceasta ajunge la 0,8 cazuri la mia de locuitori față de media națională, de 0,36 cazuri la mie; doar în București incidența e mai ridicată decât la Cluj, un caz la mie.
Să adăugăm că până acum în Cluj au fost depistate în total 186.003 cazuri de infecție în cei doi ani și jumătate de pandemie de coronavirus, cele mai multe într-un județ din România, Clujul fiind urmat la mare distanță de Timiș cu 172.000 de cazuri de infecție. În spitalele din Cluj se află azi 36 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care zece sunt la Terapie Intensivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu