Închide

Încă o zi cu cod galben de furtuni la Cluj, meteorologii l-au instituit în urmă cu puține momente, e valabil până mâine dimineață, sunt așteptate furtuni și grindină

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 03, 2023 0 213

Încă o zi cu cod galben de furtuni la Cluj, meteorologii l-au instituit în urmă cu puține momente, e valabil până mâine dimineață, sunt așteptate furtuni și grindină.

Meteorologii au prelungit pentru a opta zi consecutiv codul galben de furtuni valabil pentru jumătatea de vest a Clujului, în această dimineață. Codul e valabil de la ora 11 până mâine dimineață la ora . În acest interval local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și posibil vijelii în Oltenia, sudul Banatului, vestul și nord-vestul Munteniei, Dobrogea și în vestul și sud-vestul Transilvaniei. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor fi de 25 de litri pe metrul pătrat, și izolat de peste 40 l/mp. Pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică (3/4 iunie) aria acestor fenomene se va restrânge spre sud-vestul țării.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare