Închide

Încă 180 de artiști la Untold, printre ei Mihail și Macanache, Asian Dub Foundation și DJ Tonka; cine vine PLUS 3 scene noi, una e un luminiș în parc

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iun. 16, 2017 0 436

Nu mai puțin de 180 de artiști au fost anunțați în urmă cu puține momente la ediția din acest an a festivalului Untold de la Cluj.

Line up-ul anunțat azi numără nu mai puțin de 180 de nume noi pe scenele consacrate ale festivalului, plus cele trei ce vor fi montate în premieră la ediția din acest an, în parcul central. Pe scena principală de la Cluj Arena urcă pentru prima dată în România Charli XCX, artista britanică cunoscută pentru hit-ul „I don’t care, i love it”. E  cunoscută și pentru colaborarea cu Iggy Azalea pentru piesa „Fancy”.

Elle Exxe, Era Istrefi, Alma, Subcarpați și Golan completează line-up-ul de la scena principală. Noii artiști vin să completeze numele deja anunțate: Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, Tinie Tempah, Marshmello și alții.

Displaying 180 ARTISTI.pngPe scena Galaxy au fost anunțați, pe lângă Solomun, Jamie Jones, Loco Dice, Sven Vath, Dubfire și Chris  Liebing, și Art Department, Ilario Alicante, Steve Lawler, Kollektiv Turmstrasse, Johannes Brecht, Steve Bug și Dana Ruh.

Pe scena Alchemy urcă Onyx, Talib Kweli, Roots Manuva, Jeru the Damaja, Dub FX & Mr. Woodnote dar și cu artistii români CTC, La Familia, Grasu XXL, Deliric & Silent Strike, Macanache & The Putreds, Argatu, Șatra Benz și Nimeni Altu.

Scena Forest e pentru Lee Scratch Perry & Mad Professor, Asian Dub Foundation, Waldeck, Kadebostany, Kovacs, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Yelllow, Mihail și altii.

Una din scenele noi ale ediției din acest an a festivalului, Summerhouse, transformă Cazinoul din parcul Central într-un ring de dans unde mixează Roger Sanchez, DJ Tonka – dacă-i știți după hiturile de acum mai binede 15 ani – plus Mall Grab, Chaos in the CBD, Mandar și Alexandra.


Pe noua scenă Origin vor urca artiști români recunoscuți în petrecerile și festivalurile underground de peste hotare ca fiind definitorii pentru “the Romanian sound” – de care noi cel puțin nu am auzit: Cristi Cons, Vlad Caia, Dan Andrei și Kozo mixează minimal house și techno într-un luminiș din parcul Central.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags