Închide

Iluminat cu LED pe aleea cu sala Polivalentă

Administrație by Luminiţa Silea - mai 30, 2014 0 325

Peste 230.000 de lei va plăti primăria pentru refacerea sistemului de iluminat de pe Aleea Stadion, recent intrată în proces de modernizare. În plus, strada va primi aparate de iluminat echipate cu surse LED, care vor pune în valoare zona şi vor genera economii la factură.

aleea stadion

Consilierii locali au aprobat investiţia la ședința ordinară din 29 mai. De modernizare sistemului de iluminat se va ocupa Elin, societatea  care deţine din 2007 contractul de concesiune a iluminatului public din oraş. Consilierii PNL au ţinut ieri să remarce că, în sfârşit, primăria a decis să introducă măcar într-0 zonă din oraş iluminatul de tip LED. „Felicit conducerea Direcţiei Tehnice care după ce noi am propus eficientizarea contractului pentru iluminat public au venit cu această soluţie”, a subliniat consilierul Doru Stoica.

Primarul Emil Boc a declarat că în ceea ce priveşte iluminatul de tip LED din zona polivalentei, din câte a înţeles de la colegii din primărie, este vorba despre o sponsorizare, mai ales că acest tip ar avantaja în primul rând obiectivele existente în zonă – stadionul şi sala polivalentă care va fi finalizată toamna aceasta. Sponsorizarea cu aparate LED vine din partea firmei care va executa lucrarea, Elin GMBH&CO, primăria achitând celelalte costuri de modernizare a rețelei de iluminat.

Pe Aleea Stadion va fi montat un sistem de iluminat pe axul străzii, cu stâlpi de susţinere de o parte şi de alta, iar aparatele de iluminat montate pe fir purtător pe aliniamentul median al străzii. Reţeaua de alimentare va fi subterană iar stâlpii din oţel.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare