Închide

Ianis Stoica, de la FCSB la ”U”, împrumut până la sfârșitul sezonului

Sport by Actual de Cluj - dec. 17, 2022 0 101

Universitatea Cluj a anunțat, oficial, împrumutul atacantului Ianis Stoica de la FCSB. Fotbalistul va evolua la Cluj, sub formă de împrumut, până la finalul actualei stagiuni.

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu FCSB privind împrumutul jucătorului Ianis Stoica. Tânărul atacant va evolua în alb și negru până la finalul sezonului 2022/2023. Prin transferul internaționalului de tineret, antrenorul Eugen Neagoe va avea și o variantă în plus pentru postul jucătorului U21. Îi urăm pe această cale bun venit în familia Universității noului nostru jucător”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Cluj pe site-ul oficial.

Ianis Stoica nu mai prindea echipa de start la FCSB, fiind titular în acest sezon numai de 6 ori în toate competițiile, arată Gazeta Sporturilor. Nu a marcat niciodată, după ce campionatul trecut înscria șapte goluri în 32 de partide.

Recent, Becali dezvăluia că a refuzat o ofertă de 550.000 de euro pentru atacant: „Am primit o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica. Au zis că dau banii in trei rate. Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece în rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar. Vorbim de 550.000 de euro în rate?!”.

Tot din cauza sumei de transfer, Ianis Stoica a mai ratat un transfer în vară, în Franța. „Era o echipă din prima ligă care mă dădea după în Ligue 2, la Grenoble. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat 10 goluri, anul ăsta au venit jucători noi, e concurență mare și e greu”, a spus fotbalistul.

Becali s-a simțit și atunci jignit de oferta primită: „Am cerut două milioane de euro, dar mi s-au oferit 250.000 de euro. Am zis: «Hai, la revedere!». Dacă eu cer două milioane de euro și tu dai măcar un milion, mă respecți. Dar să dai 250.000 de euro pe un jucător de 19 ani?”.

Cu toate că a ajuns deja în curtea nou-promovatei, Ianis Stoica nu va putea îmbrăca tricoul „șepcilor roșii” într-un meci oficial decât începând cu ianuarie 2023, când se deschide fereastra de transferuri. În aceeași situație se află și un alt fost fotbalist al lui FCSB, Andrei Miron, care va juca și el pentru U Cluj în ultima parte a sezonului, precizează ProSport.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare