Închide

I-a driblat, i-a înșirat , acum poate ajunge la ei. Antrenor Steaua: „Calcan îmi place foarte mult, are o tehnică excelentă. Îl vom lua Steaua”

Sport by Catalin Suciu - sept. 24, 2015 0 533

Andreas Calcan a fost unul dintre remarcații Universității Cluj în meciul  cu Steaua, lucru observat inclusiv de adversari.

„Deținem procente din drepturile federative, îl știm foarte bine pe Calcan. E un fotbalist care îmi place foarte mult, are o tehnică excelentă, are și viteză. El are nevoie de jocuri pentru că a stagnat în ultimii doi ani, dar acum îl văd altfel. Sunt sigur că va ajunge la Steaua”, a povestit Nicolae Dică la finalul partidei.

Calcan a vorbit și despre viitorul său fotbalistic și nu exclude o trecere la echipa lui Rădoi.

„Am sperat să-i scoatem pe Steaua, am avut cîteva ocazii. Din punctul meu de vedere Breeveld trebuia eliminat. Steaua e o echipă de valoare, campioana României, a reușit să ne dea gol pînă la urmă. Mi-aș dori să merg la Steaua, ei dețin 31% din drepturile federative. Spun asta, deși cred că am fost dezavantajați, iar arbitrajul a avut un rol important în seara asta”, a zis Andreas Calcan pentru Digisport.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu