Închide

I-a dat în cap şi i-a furat banii – aproape 1.000 euro. Poliţiştii l-au prins în Timiş

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 26, 2014 0 226

Bărbat arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată. I-a dat în cap unui clujean şi i-a furat banii; poliţiştii l-au găsit în Timiş.

Poliţiştii clujeni au identificat şi reţinut ieri un bărbat de 21 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, bănuit de tentativă de omor calificat şi ,tâlhărie calificată. Poliţiştii spun că în seara de 18 aprilie bărbatul ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de 32 de ani, din comuna Iara, de 4.100 lei şi de telefonul mobil, pe care le avea asupra sa.

Persoana vătămată a sesizat Poliţia în dimineaţa următoare. Acesta a relatat că în 19 aprilie, în jurul orei 23, în timp ce se deplasa spre domiciliul din comuna Iara, a fost lovit în zona capului de către o persoană necunoscută, cu un obiect contondent, pierzându-şi cunoştinţa. În momentul în care şi-a revenit, a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipsesc  4.100 de lei şi telefonul mobil.
În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, autorul de 21 de ani a fost identificat în Timiş. Acesta a ajuns după gratii pentru următoarele 30 de zile, în arest preventiv.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu