Închide

„Hodor” din Game of thrones, DJ la Untold. Artistul a povestit despre pian si chitara, inainte sa isi intre in rolul de DJ

ActualitateFestivalTop News by Kristina Reştea - aug. 06, 2016 0 387

Ce face Hodor din Game of Thrones in „the world capital of night and magic”? (Asa cum au botezat organizatorii Clujul pe timp de Untold). A venit sa puna muzica. Kristian Nairn – omul, nu personajul de film e si DJ si e, acum, in orarul scenelor Untold. „Nu decid niciodata ce piese o sa am in playlist, inainte de a urca pe scena. Am o selectie, desigur, dar nu stiu exact ce voi alege pe scena”, a spus Nairn, intr-o conferinta de presa. Acesta a precizat ca in line-up-ul de festival sunt mai multe trupe sau DJ pe care ii asculta cu drag, printre care a mentionat Faithless.  Irlandezul a mai spus ca e un fan al lui Joe Satriani, ceea ce e explicabil mai ales ca DJ-ul – actor a vrut, mai intai, sa fie chitarist. Cat despre cealalta parte a carierei, care i-a adus faima – Game of thrones – actorul spune ca momentul pentru a incheia celebra serie, ajunsa la ultimul sezon, e foarte potrivit. „Intr-un fel imi va lipsi, dar cred ca 8 e un numar potrivit, altfel povestea risca sa se dilueze. Am auditii, am plan pentru un flm nou la anul”, a spus actorul.

Actorul- DJ si- a inceput traseul muzical la pian, a mai povestit artistul. „Mama era hotarata ca o sa fiu muzician, m-a dat la pian la 3 ani. In adolesenta am decis sa fac ce vreau si am inceput sa cant la chitara. Eram un adolescent destul de timid, iar muzica era modul meu de a ma exprima. Muzica a fost in viata mea de la inceput, actoria nu a fost ceva planuit”, a mai spus Nairn. Cu cine ar bea o cafea? Nu cu Donald Trump.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Articole similare