Închide

Haos la CFR Cluj, după eliminarea din play-off-ul Europa League. Șumudică, demis! Bătaie la stadion, după meci

SportTop News by Actual de Cluj - aug. 27, 2021 1 364

Circ la CFR Cluj, după returul cu Steaua Roșie Belgrad (1-2), din Gruia. CFR Cluj a fost învinsă în prima manșă cu 4-0, iar joi seara spera să mai spele din rușine. Nu a reușit nimic, ba chiar s-a făcut de râs și mai tare.

Clujenii au fost învinși din nou, iar la finalul meciului, în zona vestiarelor a izbucnit un scandal între jucători și membri din staff.

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar s-ar fi petrecut între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Sub titlul „Haos total în România”,  portalul sârbesc B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor, conform informațiilor din ultimele ore, a încercat să aplaneze conflictul. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Imediat după meci și patronul Neluțu Varga și-a pierdut cumpătul și l-a demis pe Marius Șumudică, cu tot cu staff-ul său. Din club pleacă și președintele Marian Copilul, la rândul său dat afară.

Potrivit ultimelor informații, Dan Petrescu se va întoarce la CFR.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare