Închide

Guvernul aprobă ultimele exproprieri pe un sector din Autostrada Transilvania, lucrările durează 18 luni, ”în următoarele săptămâni emitem autorizația de construire”

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 21, 2021 0 292

Guvernul a aprobat azi în ședința executivului hotărârea privind ultimele exproprieri de culoar necesar pentru autostrada Transilvania în județul Sălaj.

Anunțul vine de la ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, care a precizat că e vorba de sectorul de drum dintre Nușfalău și Suplacu de Barcău, în lungime de de 13,5 km. Lucrările sunt estimate să coste 384 milioane de lei. ”Antreprenorul a depus deja proiectul pentru autorizarea lucrărilor, iar în următoarele săptămâni vom emite autorizația de construire și vor începe lucrările”, a arătat acesta. Termenul de execuție e de un an și jumătate. ”Și pe alte sectoare ale acestei autostrăzi, dintre Cluj și Oradea, sunt vești bune. Spre exemplu, pe Nădășelu-Mihăiești, în capătul dinspre Cluj, unde se lucrează intens, din această primăvară. Celelalte sectoare sunt fie cu contracte semnate, aproape de debutul lucrărilor, fie în licitație”, a arătat el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu