Închide

Grav accident ieri în Negreni, un bărbat încarcerat a fost preluat cu elicopterul

ActualitateTop News by Actual de Cluj - aug. 08, 2022 0 115

Grav accident ieri în Negreni, un bărbat încarcerat a fost preluat cu elicopterul.

Accidentul, în care au fost implicate un camion și un autoturism, a avut loc în Negreni, pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60, unde se înregistrează cele mai multe accidente grave și mortale din județ. La fața locului au intervenit echipaje de urgență din Huedin, cu două autospeciale, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. ”Salvatorii au găsit autoturismul avariat ieșit în afara părții carosabile cu un bărbat încarcerat înăuntrul acestuia. S-a acționat cu echipamentele hidraulice de tăiere și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru a asigura accesul către victimă și extragerea acesteia fără a-i agrava leziunile suferite.
Bărbatul în vârstă de circa 40 de ani prezenta, la prima evaluare, suspiciuni de fracturi la unul dintre membrele inferioare, era în stare de conștiență și cooperant”, a arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș. Bărbatul a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Potrivit polițiștilor, șoferul autoturismului, care circula înspre Oradea, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autocamion care circula din sens opus. A rezultat rănirea șoferului din autoturism.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare