Închide

Grav accident de circulație pe breteaua de intrare pe autostrada Transilvania în Cluj în această după-masă, un bărbat a decedat

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 22, 2023 0 891

Grav accident de circulație pe breteaua de intrare pe autostrada Transilvania în Cluj în această după-masă, un bărbat a decedat.

Accidentul s-a produs între un autoturism și un camion, la ieșirea de pe A3 la nodul rutier din Nădășel. Polițiștii sosiți la fața locului arată că din primele verificări efectuate rezultă că la ieșirea de pe autobanda A3, autoturismul, condus de un bărbat de 63 de ani, a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule, condus din direcția opusă, de un bărbat de 53 de ani. Din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului de 63 de ani. O femeie, în vârstă de 57 de ani, pasager în autoturismul condus de acesta, a fost transportată la o unitate medicală.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență care au încercat să resusciteze bărbatul, fără succes însă. Femeia prezenta multiple traumatisme. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de două ore.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu