Închide

Grav accident de circulație în această după-masă în Cluj, între localitățile Livada și Băița, a ajuns și elicopterul SMURD

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 02, 2023 0 166

Grav accident de circulație în această după-masă în Cluj, între localitățile Livada și Băița, pe DN1C, al doilea cel mai periculos drum din Cluj după DN1E60.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30, iar la fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale cu modul de descarcerare, echipajul SMURD de la Punctul de Lucru Gherla, precum și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță cu medic. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, în care se afla încarcerat un bărbat. ”Inițial, acesta era semiconștient, iar ulterior a devenit inconștient. Salvatorii au decopertat mașina și l-au extras folosind echipamentele din dotare. Ulterior, victima a fost predată echipajului SAJ și stabilizată în ambulanță. În cele din urmă, a aterizat și elicopterul SMURD care l-a preluat pe bărbat în stare de inconștiență și l-a transportat la spital”, au explicat pompierii.

Din cercetările preliminare s-a constata că autoturismul condus de un bărbat de 71 de ani, în direcția municipiului Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu o autoutilitară la volanul careia se afla un bărbat de 46 de ani. Șoferul autoturismului a fost preluat de elicopterul SMURD.
Testarea conducătorului autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu