Închide

Grav accident de circulație în această dimineață pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1 E60, în afara localității Bologa, patru victime, traficul a fost blocat pe ambele sensuri ore întregi

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 07, 2022 0 5345

Grav accident de circulație în această dimineață pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1 E60, în afara localității Bologa, patru victime, traficul a fost blocat pe ambele sensuri ore întregi.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență de la Detașamentul din Huedin al ISU Cluj, cu două autospeciale, un echipaj de prim ajutor și două ambulanțe. Patru persoane auf ost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. Trei persoane aflate în dubița implicată în accident au fost transportate la spitalul din Huedin. Șoferul TIR-ului implicat în accident a refuzat transportul la spital.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai multă vreme după care a fost reluat alternativ pe câte un sens de mers.

Revenim cu informații

UPDATE 

Coliziunea s-a produs între un autoturism condus în direcția localității Huedin, de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Neamț și un ansamblu de vehicule condus de un bărbat din Turda, în vârstă de 55 de ani, din sensul opus. ”În urma cercetărilor preliminare rezultă că bărbatul de 48 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta pătrunzând pe sensul opus”, au arătat polițiștii sosiți la fața locului.

Testările cu aparatul etilotest ale celor doi șoferi au indicat rezultate negative.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare