Închide

Gherlainfo: Curba buclucașă de la Sânmărghita unde se răstoarnă camioanele

Din județ by Actual de Cluj - dec. 02, 2021 0 115

Mai multe cazuri de mașini mari răsturnate s-au înregistrat în ultimele zile într-o curbă din comuna Mica. Accidentele s-au înmulțit după ce traficul greu de peste podul de la Dej a fost deviat pe drumul județean.

Cel mai recent caz s-a produs în noaptea de marți, 30 noiembrie, spre miercuri, 1 decembrie, în jurul orei 4, când un TIR s-a răsturnat pe marginea drumului, la intrare în Sânmărghita dinspre Beclean. Evenimentul s-a produs în condiții de carosabil acoperit, după ce a căzut lapoviță și ninsoare.

Un participant la trafic a povestit cum s-ar fi întâmplat totul, după spusele șoferului de TIR. Acesta ar fi evitat o mașină mică care venea pe contrasens și care ar fi tăiat curba. Pentru a evita impactul, conducătorul auto a ieșit în decor, arată gherlainfo.ro.

Situația a ajuns și la cunoștința primarului comunei, Tiberiu Zelencz. Primarul spune că de când s-a deviat traficul greu prin comună, drumurile au început să se strice, s-au produs fisuri în asfalt, iar podul de la Mica, proiectat pentru trafic ușor, este suspus la grea încercare. ”Nu este normal să fie mutat acest trafic greu pe un drum județean, proiectat pentru trafic mai ușor”, spune el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare